MAGYAR
ENGLISH
Kiállító és Rendezvényház Villányban

Rendezvényház

A hagyományos villányi borpincék stílusát követve modern építési megoldássokkal és fénytechnikával ötvözve alakítottuk Rendezvényházunkat, mely 130 fő befogadására alkalmas.

A belső teret két részre osztottuk, egy 30 fős kisteremre, helyet adva ezzel a kisebb, szűk körű eseményeknek, illetőleg egy 100 fős nagyteremre. A belső tereink mellett a tavasztól őszig tartó időszakban érdemes igénybe venni hangulatos, 60 fő ültetésére alkalmas teraszunkat is.

Rendezvényházunk egyaránt alkalmas családi események, évfordulók és esküvők megtartására, csak úgy, mint a kisebb-nagyobb baráti összejövetelek és legénybúcsúk szervezésére. Emellett pedig ideális helyszínt nyújt céges csapatépítők és konferenciák számára is.

A munkálatok során nagyhangsúlyt fektettünk a környezettudatos megoldásokra, valamint az akadálymentesítésre is, csak úgy mint  a vakok és gyengénlátók, valamint a halláskárosultak számára eszközölt megoldásokra is. 

Azoknak, akik az egészség is fontos, jó hír, hogy egy sókamra is helyet kapott a másik szárnyban, így az érrendszerre jótékony hatást kifejtő vörösbort, ásványi anyagokban telített levegővel együtt szippantva kortyolhatják.